Om Aase's Systue

Aasessystue specialiserer sig i salg af garn og færdige strikvarer. Heraf forsøger vi på bedste vis at tilgodese kundernes behov. Dette tilfalder i form af vores brede sortiment, som vi mener rammer det unge så som den ældre segmentgruppe.

Hvis du handler hos Aasessystue, kan du altid være sikker på at varer er ligeså ægte som i en fysisk butik.
Vi har et godt samarbejde til vores leverandører, som er levarandører af garn fra førende mærker.

Vi vil til enhver tid gøre alt hvad vi kan for at servicere på højeste plan og altid arbejde på at gøre diverse procedurer bedre dag for dag med henblik på at blive bedst i branchen. Det kan betyde at nogle ting er under udarbejdelse, som kan betyde en længere behandlingstid end normalt, hvortil vi naturligvis håber på din forståelse for den enkelte situation.

Hvorfor vælge Aasessystue?
Handler du hos Aasessystue, garanterer vi en service ud over det sædvanlige. Hos os sørger vi for at hver enkelt kunde får en god oplevelse.

Hos Aasessystue gør vi alt hvad vi kan for at tilgodese kundernes behov, således at vi til hver en tid kan finde de rette garn/færdigstrik til dem. Ydermere bestræber vi os hele tiden på at være opdateret med det sidste nye inden for garn m.v.

Vi takker for din interesse og ser frem til at betjene dig ved først kommende lejlighed. Har du yderligere spørgsmål eller noget du gerne vil have uddybet, er du velkommen til at kontakte os på Info@Aasessystue.dk


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 61 83 04

Send os en e-mail

Åbningstider

Mandag: efter aftale
Tirsdag: kl. 13.00 - 17.00
Onsdag: efter aftale
Torsdag: efter aftale
Fredag: efter aftale
Lørdag: efter aftale
Søndag: lukket